|  | IT-ergonomia, Näyttötelineet, Valvomotuolit
  KVM extenderit   Valvomokalusteet   IT-ergonomia   Tietoturva   Yhteydenotto  

Ratkaisu usean monitorin luomaan haasteen

Humanscale Paramount tuo näkökenttään kaaren muotoon 4-8 monitoria. Asennukseen tarvittavat komponentit ovat valmiina perusrungossa - ilman irto-osia. Paramount säätyy eri katselukulmiin ja 2. kerros on irroitettava osa/optio. M8 sopii painaville [< 19kg] monitoreille, M8 Crossbar jakaa telineen kahdelle näytölle. M/Flex on helposti jälkikäteen laajennettava monitoriteline, jossa pylvästä voidaan jatkaa toisella kerroksella ja lisätä monitorivarsia vapaasti ilman rungon irroittamista.

Freedom valvomotuolin selkänojan painoon reagoiva, vastapainomekanismi-rakenne ja ulkopuolinen runko asettavat uudet standardit 24/7 tuolien muodolle, tehokkuudelle ja käytettävyydelle - Kun asentosäädöt ovat automaattisia, vikaherkistä säätövivuista on päästy eroon ja tuolin paino on säilynyt alhaisena.
Mekanismivapaa Diffrient World Chair on kevyt, verkkomateriaaliin perustuva Task-tuoli; selkänojan verkko tukee vartaloa ja lannerankaa, istuimessa se vähentää kosketusrasitusta ja etureunan painetta.

↑ Paramount näyttötelineellä kahdeksan monitorin kaari, ↵ Access Rail Kiskoon vapaa monitorimäärä.

↓ Freedom 24/7 Valvomotuoli ammattikäyttöön, ↵ Freedom.in Liukusäädettävä pääntuki.

©2019 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged