| Valvomoprojekti | Kalusteet ja suunnittelu
  KVM extenderit   Valvomokalusteet   IT-ergonomia   Tietoturva   Yhteydenotto  

Valvomokalusteet - Käyttäjä pääosassa !

Valvomokaluste-projektia suunniteltaessa kiinnitetään huomio käyttömukavuuteen, ergonomiaan ja rakenteen joustavuuteen - valvomotila elää ja kalusteiden pitää muuttua mukana. Sopiva kaluste teknisiin IT- ja valvomo -ympäristöihin; 24/7 valvomoihin ja Trading -saleihin; tai Trading ja työpiste käyttöön.
Palvelukonseptimme perusta: 3D-suunnittelupalvelu; tarkat kalustekuvat määrittelystä lähtien - Varmistaa oikean layoutin, eliminoi virheet ja helpottaa asennusta.

Muuntautumiskykyinen, moderni ja tehokas valvomokaluste vastaa 24/7 työpisteen tarpeisiin; kaapeloinnit, pistorasiat ja sähköistys asennetaan kiinteästi kalusteen runkoon, suoraan käyttöpisteisiin. Kaapit, laitehyllyt ja monitorivarret helpottavat laite-sijoittelua, suojaustarpeet huomioiden.
Kalusteiden runkojen (>1 tn) ja hyllyjen (<300 kg) kantokyky yhdistyy reiluihin kaapelikouruihin, tehden valvomopöydästä kätevän ja tukevan teknisen kalusteen teollisuuteen ja portti- & turvavalvomoihin.

Muutoksia ilman sahaa, pölyä ja seisokkeja; kalusteet ovat komponenttijärjestelmiä; Pöydän jatkaminen tapahtuu suoraan päättyvästä jalasta, ilman käyttökatkosta perusosalle. Samoin hyllyt ja kaapelikanavat asennetaan ripustamalla, (lähes) ilman työkaluja, mutta varmasti ilman pölyä ja maalinkäryä.

Kalustejärjestelmän filosofia: Rakenteellinen joustavuus - aina ↑ sopivan ↵ muotoinen kaluste.

Kaluste muokkautuu suureksi ↑ Kaarevaksi valvomokalusteeksi tai yksittäiseksi ↵ Työpisteeksi.

©2019 scanmagnetics oy  •  asiakaspalvelu: posti [at] scanmagnetics [.] fi  •  all rights reserved, trademarks acknowledged